Спорт

Осам голова у мрежи „Невесиња“

КМФ Дервента – КМФ Невесиње 8:1 (1:1)

Спортски центар Дервента. Судије: Илић, Раилић, Вукојевић.

КМФ Дервента: Благојевић, Пиваш, Радоја, Марић, Дуспара, Ђаковић, Ђекић, Симић, Кулага, Ђуричић, Кујунџић, Лејић, Плиснић.

Клуб малог фудбала „Дервента“ у 7. колу Прве футсал лиге Републике Српске савладао је „Невесиње“ резултатом 8:1.

Дервенћани су добро ушли у сусрет против сјајних Невесињаца, а већ у петој минути стижу до водства преко Душана Марића. Само два минута касније гости долазе до изједначења преко Дејана Ковачевића, што је био и резултат након првих 20. минута.

Домаћи одлично отварају и друго полувријеме и након минут игре Марић постиже свој други погодак на утакмици за 2:1. Наставља „Дервента“ у свом ритму и након другог гола, а трећи постижу у 23. минути. Сјајно је потегао Златко Дуспара и постигао свој четврти овосезонски погодак. У 29. минути на 4:1 повећава Синиша Симић. До петог гола домаћи стижу након што је контру истрчао Синиша Ђаковић у 33. минути. „Невесиње након овог гола креће са голманом у пољу што користе у 35. минути Ђуричић и Радоја и повећавају предност на великих 7:1. Дервенћани до осмог гола стижу у 37. минути, а свој други на сусрету постиже Радоја за коначних 8:1.

Овом побједом „Дервента“ зимује на другом мјесту, док је јесењи шампион „Добој“ са два бода више, који је једини пораз имао у Дервенти.

(SportDC)

Related posts

Милојевић остварио пласман каријере

admin

Мирон и Бањчева најбољи спортисти

admin

Тријумф Појежана у Мајевцу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još