Друштво

Градоначелник пожелио
срећу дервентском тиму

Градоначелник Милорад Симић данас је на пријему који је уприличио за дервентске представнике на плесно – музичком такмичењу „Ритам Европе“ пожелио срећу и успјех Дервенћанкама Ивани Симић и Дајани Дујаковић, те плесачима Марији Андрић и Бењамину Малићбеговићу на наступу.

Фестивал, који ће у недјељу, 29. октобра у Градишци окупити представнике 18 градова и општина Републике Српске, директно ће преносити Радио – телевизија РС од 20.10 часова.

Један од представника Дервенте Бењамин Малићбеговић оцијенио је да међу члановима тима пред наступ влада одлична атмосфера и расположење.

-Плесом се бавим десет година и наступамо на бројним такмичењима, али нам је ово искуство велики корак и изазов, односно излазак из зоне комфора. Побиједили смо трему, јер ово радимо доста дуго и не сумњам у наш квалитет као тима – казао је Малићбеговић који ће у „Ритму Европе“ заплесати са својом дугогодишњом плесном партнерком Маријом Андрић.

-Иако нисмо из Дервенте коју представљамо осјећамо се од првог дана изузетно прихваћено. Завољели смо Дервенту и Дајану и Ивану и све људе који чине наш тим овако савршеним као што и јесте – казала је Андрићева додавши да је неколико дана пред наступ присутно и узбуђење и позитивна трема.

Дервентски представници ће изводити пјесму „Secret combination“ и наступиће под бројем 14. Публика ће за своје фаворите моћи да гласа путем СМС порука на број 091510720.

Related posts

Земљотрес затресао и Дервенту

admin

Скупља риба, мања потражња

admin

ИНВАЛИДУ РАДА СТИГЛА ДОНАЦИЈА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još