Друштво

Градоначелник пожелио
срећу дервентском тиму

Градоначелник Милорад Симић данас је на пријему који је уприличио за дервентске представнике на плесно – музичком такмичењу „Ритам Европе“ пожелио срећу и успјех Дервенћанкама Ивани Симић и Дајани Дујаковић, те плесачима Марији Андрић и Бењамину Малићбеговићу на наступу.

Фестивал, који ће у недјељу, 29. октобра у Градишци окупити представнике 18 градова и општина Републике Српске, директно ће преносити Радио – телевизија РС од 20.10 часова.

Један од представника Дервенте Бењамин Малићбеговић оцијенио је да међу члановима тима пред наступ влада одлична атмосфера и расположење.

-Плесом се бавим десет година и наступамо на бројним такмичењима, али нам је ово искуство велики корак и изазов, односно излазак из зоне комфора. Побиједили смо трему, јер ово радимо доста дуго и не сумњам у наш квалитет као тима – казао је Малићбеговић који ће у „Ритму Европе“ заплесати са својом дугогодишњом плесном партнерком Маријом Андрић.

-Иако нисмо из Дервенте коју представљамо осјећамо се од првог дана изузетно прихваћено. Завољели смо Дервенту и Дајану и Ивану и све људе који чине наш тим овако савршеним као што и јесте – казала је Андрићева додавши да је неколико дана пред наступ присутно и узбуђење и позитивна трема.

Дервентски представници ће изводити пјесму „Secret combination“ и наступиће под бројем 14. Публика ће за своје фаворите моћи да гласа путем СМС порука на број 091510720.

Related posts

Уз тек очишћен пут
бачена угинула овца

Derventski List

ПРИПРЕМЕ ЗА ШКОЛУ ПОЧЕЛЕ ЗА 114 МАЛИШАНА

admin

Данас хладно, на планинама снијег

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još