Култура

Дервенћани заиграли на
даскама „Масукиних дана“

Представа „Нешто као срећа“ оживјела је протеклог викенда на сцени позоришног фестивала „Масукини дани“ у Великој Плани, а дервентска глумачка постава имала је итекако запажен наступ.

„Масукини дани“ одржани су од 26. новембра до 10. децембра по 45. пут окупивши професионална и аматерска позоришта, а Дервенћани су, као једини представници из Републике Српске, сцену дијелили са бројним великанима глумишта.

– Домаћини су нас дочекали као највеће пријатеље, као најрођеније. Толико љубави, радости и пажње никада раније нисмо доживјели и подијелили смо предивне тренутке. Публика је реаговала сјајно. Вратили смо се препуни утисака, предивних емоција и радости – казао је ментор Синиша Тешановић додавши да су током посјете Великој Плани имали прилику да се друже и са свештеником Предрагом Поповићем.

– Отац Предраг нам је благословио наступ и дружио се с нама. Присуствовали смо и литургији коју је водио и пред многим људима нас је хвалио – додао је Тешановић.

Related posts

КЊИЖЕВНА ПРЕПОРУКА: „ПЕТКАНА“

admin

Жена на Балкану је
непресушна инспирација

Derventski List

Евита Бојковац побједник
конкурса „Муса Ћазим Ћатић“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još