Uncategorized @bsДруштво

Солидарност и подршка
најстаријој популацији императив

Делегати Скупштине Удружења пензионера Дервенте на данашњој сједници усвојили су извјештаје о финансијском пословању, Надзорне комисије и раду удружења, те планове и програм рада за наредну годину.

Кроз усвојени план рада за 2024. годину, Скупштина је усагласила да ће активности остати усмјерене на солидарност чланова, те да ће наставити, као и до сада, редовно да плаћају чланарину и издвајају помоћ за најугроженије пензионере. Подршку раду и помоћ члановима континуирано исказује и локална заједница. Захвалност за то изразио је предсједник Удружења пензионера Вељко Спасенић.

– Посебно смо захвални на, како је и претходних година било, планираним средствима у висини од 70.000 марака из буџета града која се дијеле на чланове којима је најпотребнија, и то за помоћ у набавци лијекова и плаћање електричне енергије – казао је Спасенић додавши да је од укупно 30 делегата документе разматрало њих 28.

Удружење пензионера данас је посјетио и замјеник градоначелника Синиша Јефтић истакавши на тај начин подршку раду овог дервентског удружења.

Related posts

Дувански дим са 4.000 штетних
материја непријатељ организма

Derventski List

Уручене награде ауторима најљепших ћириличних рукописа

admin

За развој пољопривреде и села 489.000 КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još