Спорт

Прво мјесто и мноштво
медаља из Теслића

Чланови Карате клуба „Дервента“ протекле недјеље  са такмичења „Бања Врућица опен“ у Теслићу кући су донијели прегрш медаља и прво мјесто у генералном пласману.

Каратисти „Дервенте“ на турниру су учествовали са 18 такмичара у дисциплинама кате појединачно и екипно и борбе појединачно и екипно.

Злато у дисциплини кате појединачно освојили су  Дајана Видић, Анђела Ђукић, Маријо Вајић, Тамара Новић и Ђорђе Петковић, а за сребро су се изборили Стефан Љешић, Урош Спасенић, Јана Васић, Срећко Тешић и Славен Ђеорђић. Бронзане медаље у појединачним катама освојили су Кристина Живковић, Владимир Васић, Наталија Тешић, Елена Ковачевић, Данило Сурла, Ђорђе Видић и Славен Топаловић.

Чланови Карате клуба успјешни су били и у дисциплини кате екипно, па су четири тима изборила златна одличја. Први тим су чинили  Дајана Видић, Тамара Новић и Наталија Тешић, други Јана Васић, Славен Топаловић и Славен Ђеорђић, а трећем тиму који је изборио злато били су Никола Маркуљевић, Ђорђе Петковић и Стефан Љешић, док су у четвртом тиму биле Јана Васић и Хелена Ристић.

Сребро је залужио тим пет који су чинили Маријо Вајић, Урош Спасојевић и Ђорђе Видић, а бронзу тим десет са Еленом Ковачевић, Кристином Живковић и Анђелом Ђукић.     

У борбама појединачно златом су се окитили Јана Васић, Славен Топаловић и Славен Ђеорђић, а сребром Срећко Тешић, док су у екипним борбама злато освојили Славен Топаловић и Славен Ђеорђић.

У конкуренцији од 14 клубова и 250 такмичара из Републике Српске, ФБиХ и Србије Јана Васић је проглашана за најбољег такмичара турнира, за шта је, поред освојених медаља добила и пехар.

Упис

Карате клуб почетком септембра почео је упис нових чланова, а сви заинтересовани могу да се јаве понедјељком, сриједом и четвртком од 19.30 часова у сали Средњошколског центра.

Related posts

Одличја изборило
55 каратиста

Derventski List

КАРАТИСТИ ПОЛАГАЊЕМ ЗАВРШИЛИ СЕЗОНУ

admin

ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ОД 11. ДО 29. ДЕЦЕМБРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još