ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ДЈЕД МРАЗ ОБРАДОВАО „ТРОЛОВЦЕ“

Свечаност поводом новогодишњих празника развеселила је малишане и запослене у Дјечијем обданишту „Трол“, а посебно су били обрадовани посјетом Дједа Мраза и представом Бобана Фазонка.

Славље не би било потпуно без новогодишњих пакетића, које је и ове године за свих 147 „троловаца“ и 40 дјеце чији родитељи су запослени у локалној администрацији, обезбиједио начелник општине Милорад Симић.

Честитајући празнике малишанима и њиховим породицама, директорица вртића Гордана Симић истакла је да та установа у 2019. годину улази са бројним плановима.

– У нову годину улазимо са лијепим стварима и догађајима, међу којима се издваја проширење вртића, које ће обезбиједити мјесто за још 80 малишана. То нам је посебно драго, а за нас је веома велико и значајно, јер ће уз смјештање великог броја дјеце, бити запослено неколико радника – истакла је Симићева захваливши се за поклоне за малишане.

Related posts

Данас почиње обука и треће групе

admin

Почела нова школска година

admin

НОВИ КУТАК „СУНЦА“ ЗА ЛАКШЕ И ВЕДРИЈЕ ДАНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još