Спорт

„ТЕКСТИЛАЦ“ СУТРА ДОЧЕКУЈЕ „СЛАВИЈУ“

Фудбалере „Текстилца“ сутра очекује један од кључних сусрета овог прољећа у Првој лиги РС, када ће на свом терену снаге одмјерити са „Славијом“ из Источног Сарајева.

„Кројачи“ би против осмопласиране „Славије“ требало да буду у пуном саставу, а овај сусрет има посебну тежину за дервентски клуб, с обзиром да је у игри опстанак у лиги.

У првом сусрету прољећног дијела сезоне „Текстилац“ је прошлог викенда поражен на гостовању у Модричи резултатом 0:1.

Члан управе клуба Душан Рељић истиче да је током зимске паузе урађен велики дио посла формирањем нове управе и стручног штаба.

– Захваљујући људима који су се укључили у рад управе, стабилизовали смо клуб који сада функционише, и то од омладинског погона до сениора. Момци су одрадили одличне припреме на челу са новим стручним стабом и ми смо задовољни. Утакмица у Модричи је била само први од 16 тестова и ни побједа нас не би оставила у лиги, нити нас је пораз елиминисао, иако је ситуација тешка – рекао је Рељић.

ФК „Текстилац“ тренутно је посљедњи на табели у Првој лиги са 14 бодова, три мање од претпосљедње „Слободе“ из Мркоњић Града.

Утакмица између „Текстилца“ и „Славије“ почиње сутра у 14.30 часова на градском стадиону.

Related posts

Међународни турнир
у пикаду 13. августа

Derventski List

Реми послије
„трилер“ завршнице

Derventski List

Брчаци и Београђанке побједници турнира

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još