Хроника

КАФАНА „ДВОРАЦ“ НА МЕТИ ПЉАЧКАША

Кафе бар „Дворац“, који се налази код Жутог моста уз магистрални пут Дервента – Прњавор, ноћас је био на мети пљачкаша.

Портпарол Полицијске управе Бањалука Марија Маркановић казала је Дервентском листу да је овај случај пријављен прњаворској полицији.

– Полицијски службеници Полицијске станице Прњавор, 23. маја, око 2.40 часова, поступили су по запримљеној пријави да су непозната лица покушала извршити кривично дјело у угоститељском објекту у мјесту Доњи Палачковци, општина Прњавор. На лицу мјеста извршен је увиђај, а предузимају се потребне мјере и радње са циљем утврђивања свих околности запримљене пријаве – навела је Маркановићева додавши да је овом случају обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци.

Како незванично сазнајемо, власник локала био у згради када су непознати разбојници покушали да провале у објекат. Он је наводно покуцао провалницима са унутрашње стране врата, након чега су они побјегли. Незванично сазнајемо и да је том приликом власник чуо пуцањ, али за сада нема потврде о томе да су разбојници били наоружани.

Related posts

ЏАЈА ОСУЂЕН НА ДЕСЕТ ГОДИНА ЗАТВОРА

admin

НА ШЕСТОМ КИЛОМЕТРУ ГОРИО ШЛЕПЕР

admin

Незаконитом експлоатацијом шљунка
буџет РС оштећен за око 150.000 КМ

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još