ИЗДВОЈЕНОНовости

ДРУГАРИ СТИГЛИ У ЦРНЧУ И ОБРАДОВАЛИ МИЛОША

Средња вртићка група Дјечијег обданишта „Трол“, предвођена васпитачима Сањом и Жељком, као и директорицом вртића Горданом Симић, уручила је данас Милошу Давидовићу из Црнче 1.100 марака и пакете одјеће, хране, хигијенских потрепштина и слаткиша које су прикупили у хуманитарној акцији.

Овом лијепом гестом настављено је обиљежавање „Дјечије недјеље“, а како би осјетили радост даровања малишани су аутобусом отпутовали у Црнчу и лично однијели поклоне Милошу.

Иначе, Милош је четрнаестогодишњи дјечак за којег је љетос покренута акција прикупљања средстава за изградњу куће, јер тренутно живи са глухонијемом мајком и дједом у неусловном објекту.

Тете су акцију реализовале у сарадњи са родитељима, а прикључили су се и чланови колектива, те породице Николић, Пећић, Јевтић и Ђекић.

Приликом предаје поклона малишани су другару Милошу отпјевали пјесму „Другарство“, те су се и поиграли с њим.

Он је захвалио малим другарима и свима који су га обрадовали поклонима, те је изразио жељу да им дође у посјету у вртић и настави дружење које је овом приликом започето.

„Дјечија недјеља“ биће настављена сутра у вртићу, дружењем са бакама и декама, који ће се окушати и у спортским такмичењима које су осмислили тренери из школице спорта, а четвртак је предвиђен за дружење са родитељима уз музику и плес.

Активности у оквиру „Дјечије недјеље биће“ завршене у петак, када ће представницима Црвеног крста бити уручена помоћ која је прикупљена током ове хуманитарне седмице, а путем посредника хигијенска средства ће бити уручена у Бањалуку, удружењу дјеце обољеле од карцинома „Искра“.

Related posts

ЗАШТО ДА УПИШЕМ: МЕХАТРОНИКА

admin

КРОЗ СТАРЕ СТВАРИ ОСЛУШКУЈЕ ДАМАР ПРОШЛИХ ВРЕМЕНА

admin

Ново возило за сигурнији превоз корисника „Сунца“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još