ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ДАМАМА НА ПОКЛОН МЕЛОДИЈЕ И СТИХОВИ

Интернационални мултирелигијски и интеркултурални центар „Заједно“ Дервента организовао је вечерас у Центру за културу традиционалну манифестацију „Теби, звијездо сјајна“ поводом Међународног дана жена, а пригодни стихови и мелодије били су довољни да веома угодно културно вече.

Вања Којић Ружичић, чланица Српског културно – умјетничког друштва „Дервента“ казала је да се програм, који је поклон свим дамама, припрема од срца.
-Већ неколико година сам и водитељ и учесник програма и помажем при самој организацији. Ово је наш поклон свим дамама јер ово радимо искључиво срцем – казала је она.
Организатори манифестације су за ову прилику спојили неспојиво, јер су свој наступ и ове године имали хор „Мозаик“ али и рок бенд „Тешки артизам“. Људи различитих интересовања и различитих животних доби на једном мјесту, дамама у част.
-Сама манифестација је одраз различитости и нама је била част да се на овај начин представимо дервентској публици – казали су чланови рок бенда „Тешки артизам“.
Први човјек хора „Мозаик“ Иван Гавран је казао да се ради о омажу женама.

– Све што радимо је због жена. Увијек је све због жена. Оне су основа овог друштва – додао је Гавран.
Своје наступе су вечерас имали и Вера Ратковац, Евита Бојковац, Енвер Вејзовић и Јасмина Радановић.

Related posts

ТРЕЋИ ПУТ ОВЕ ГОДИНЕ ПОТЕКЛА ДРАГОЦЈЕНА ТЕЧНОСТ

admin

О сету буџетских докумената и признањима данас

admin

Градина, Модран и
Џелињак без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još