Друштво

ЗА ВАСКРС ПРОМЈЕЊИВО ВРИЈЕМЕ

У Републици Српској наредна два дана ће бити претежно сунчано уз умјерену облачност, док ће за Васкрс, у недјељу, 19. априла, током дана бити претежно облачно, понегдје са слабом кишом и са температуром до 23 степена Целзијусова, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутру биће претежно сунчано и мање свјеже, на сјеверу са умјереном, промјењивом облачношћу, а у јужној половини ведрије. Слаб мраз очекује се на планинама, котлинским предјелима и на висоравнима.

Током дана биће сунчано, на сјеверу ће доћи до пролазне облачности.

Минимална температура ваздуха биће од од три до осам, на југу до 12 на планинама од минус два степена, а највиша дневна температура ваздуха од 17 до 12, на сјеверу и југу до 26, на планинама од 12 степени Целзијусових.

У суботу, 18. априла ујутру ће бити умјерено облачно на сјеверу, на југу ведро, а током дана промјенљиво облачно и сунчано, те вјетровито.

Минимална температура ваздуха биће од осам до 13, на планинама од четири, највиша дневна температура ваздуха од 18 до 23, на сјеверу и до 27 степени, на планинама од 14 степени Целзијусових.

За Васкс, у недјељу, 19. априла, ујутро ће бити умјерено облачно, а током дана промјенљиво облачно, што на западу, сјеверозападу и сјеверу може донијети мало кише или по који пљусак.

Поподне ће доћи до пролазног смањења облачности, да би се увече и у ноћи поново наоблачило уз мјестимичну пролазну и слабу кишу на сјеверу а затим истоку.

Минимална температура ваздуха од девет до 14, на планинама од шест степени, највиша дневна температура ваздуха од 18 до 23 , на сјевероистоку до 26 степени, на планинама од 15 степени Целзијусових.

У понедјељак, 20. априла, јутро ће бити претежно облачно, на сјеверону је могућа слаба киша. Пријеподне биће облачно и суво, а током дана очекује се разведравање.

Дневна температура ће у понедјељак бити у паду за десет до дванаест степени, осим југа. Минимална температура ваздуха биће од шест до 11, на планинама од четири степена, а највиша дневна температура ваздуха од 13 до 18, на југу до 22, а на планинама од шест степени Целзијусових.

http://www.nezavisne.com

Related posts

Игралиште на Чардаку добија обрисе

admin

До краја године календар парастоса

admin

НАЈБОЉИ ЂАЦИ НАЈЉЕПША РАЗГЛЕДНИЦА ДЕРВЕНТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još