Друштво

„ОНЛАЈН“ РАДИОНИЦА ДОСТУПНА И ДЕРВЕНЋАНИМА

Рок за пријаву за трећу „eUPSHIFT“ онлајн радионицу за младе од 13 до 19 година продужен је до 30. октобра, а право учешћа на овогодишњем пројекту остварују млади из Бањалуке, Прњавора, Котор Вароша, Српца, Градишке, Добоја, Лакташа, Приједора, Мркоњић Града и Дервенте.

Ријеч је о пројекту који се пружа као прилика младима да рјешавају проблеме у својим локалним заједницама, насељима или школама и за то добију менторство и финансијску подршку до 3.000 марака. Пројекат проводи невладина организација „Genesis Project “ из Бањалуке за чију „онлајн“ реализацију је сагласност дало и Министарство просвјете и културе РС.

Упутства за учешће на овој радионици, те додатне информације о „онлајн“ презентацијама и дружењима могуће је добити на интернет страници пројекта www.upshift.ba, те на друштвеним мрежама „фејсбук“ и „инстаграм“ на „Upshift Bosnia Herzegovina“.

Related posts

ПРИРЕДБА У ЧАСТ СРПСКОМ РЈЕЧНИКУ

admin

Ученици СШЦ „Михајло Пупин“ прикупили 4.000 марака

admin

Матуранти да одговорно
прославе завршетак школе

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još