ИЗДВОЈЕНОНовости

„Комуналац“: Дервентски Вашар ће бити одржан

Најављени 170. дервентски Вашар ће бити одржан, како је и планирано на локацији Сајмишта, на отвореном, уз оптимално поштовање препоручених епидемиолошких мјера.

Саопштено је то данас из „Комуналца“ додајући да су се у јавности појавиле дезинформације о наводном неодржавању Вашара.

– Послије изношења наведених дезинформација, нашем друштву се обратио велики број потенцијалних закупаца како би провјерили тачност тих навода. Наш званичан став, у сарадњи са Градском управом Дервента, јесте да ће најављени 170. дервентски Вашар бити одржан. Вашар ће традиционално бити одржан у периоду од 25. до 30. августа, односно за вријеме прославе Велике Госпојине.  Сматрамо да није коректно овакво пласирање дезинформација и према наведеним субјектима, али и према свим другим посјетиоцима Вашара, које ове године очекујемо у рекордно великом броју – навели су из „Комуналца“.

Related posts

Дервенту треба да учинимо
још љепшом и напреднијом

Derventski List

Републички штаб апелује на грађане да се вакцинишу

admin

КЉАЈИЋ ДОНИРАО ЛАПТОП РЕДАКЦИЈИ ДЕРВЕНТСКОГ ЛИСТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još