ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ОШ „Никола Тесла“: Настава од 1. септембра, утврђен распоред одјељења

Основна школа „Никола Тесла“

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Обавјештавамо ученике и родитеље наше школе да настава у школској 2021/22. години почиње у сриједу, 1. септембра 2021. године.

Настава за сва одјељења ће почети у оним школама у којима су наши ученици и завршили протеклу школску годину према сљедећем распореду:

– Од другог до деветог разреда ученици ће користити учионице у ЈУ Средњошколски центар Дервента, односно просторијама ЈУ СШЦ „Михајло Пупин“ Дервента и ЈУ Стручна и техничка школа Дервента од 14.10 часова;

– Специјално одјељење у ЈУ Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ Дервента од 8-05 часова;

– Подручна одјељења наставу почињу од 8.05 часова;

– Пријем првачића биће одржан у школском дворишту ЈУ ОШ „19. април“ Дервента од десет часова.

У уторак 24. августа 2021. године у зграду ЈУ ОШ „Никола Тесла“ Дервента долазе стручна лица из Института за грађевинарство, грађевинске материјале и неметале из Тузле ради испитивања статике објекта. Након њиховог прегледа и достављеног мишљења, обавијестићемо родитеље и ширу јавност о даљем развоју ситуације у вези са објектом наше школе, путем друштвених мрежа и посредством одјељенских старјешина.

Related posts

Истакнут значај жена у животу Дервeнте

admin

СВИ КОНТАКТИ ЗАРАЖЕНЕ ВАСПИТАЧИЦЕ ПОД НАДЗОРОМ

admin

Дервенћани да се
ослоне једни на друге

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još