Друштво

Појачано присуство полиције поред школа

Руководство дервентске Полицијске станице, пред почетак нове школске године, посјетило је све четири основне школе на подручју града, а том приликом је истакнута важност наставка сарадње како би безбједност ученика била на највишем нивоу.

Командир Миломир Балатуновић, те његов замјеник Славиша Павловић и помоћник Александар Ђекић током разговора са директорима основних „Никола Тесла“ и „19. април“ Љубишом Ђурићем и Елвиром Миљић, те директорима  основних школа „Тодор Докић“ у Календеровцима и „Ђорђо Панзаловић“ у Осињи Мајом Петровић и Жељком Стјепановићем, најавили су појачано присуство полицијских службеника поред школа и јаче контроле свих учесника у саобраћају. Договорено је и одржавање едукативно – превентивних предавања за дјецу у оквиру републичке акције „Заштитимо дјецу у саобраћају“, као других активности.

– С обзиром да су дјеца најмлађи и најугроженији, а током школске године и најбројни учесници у саобраћају, неопходна је максимална сарадња ових институција – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Related posts

ПРЕДСТАВНИЦИ „ТРОЛА“ УЧЕСТВОВАЛИ НА СЕМИНАРУ

admin

Духовна ризница дервентског краја

admin

Пакетићи за породицу Драгојевић

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još