Друштво

„ТРОЛОВЦИ“ ПОНОВО ОБРАДОВАЛИ МИЛОША

Малишани из средње васпитно – образовне групе вртића „Трол“, уз подршку родитеља и васпитача, наставили су да помажу дјечаку Милошу Давидовићу из Црнче.

– Жеља нам је да нашем другару помогнемо и уљепшамо рођендане и празнике. План је био да му гардеробу и храну уручимо за Васкрс, али због вируса корона били смо спријечени да план спроведемо у дјело – казала је васпитачица Жељка, која је са колегиницом Сањом иницирала акцију помоћи Милошу.

Васпитачице истичу да су и више него задовољне одзивом родитеља малишана и додају да не намјеравају ту да стану.

– Ми смо, наравно уз помоћ родитеља, обезбиједили и намјештај за њихову кућу чија изградња, нажалост, још није почела. План је да обезбиједимо Милошу књиге за девети разред, те да у складу с могућностима достављамо пакете са основним животним намирницама, хигијенским потрепштинама и  гардеробом – казала је Сања.

Петнаестогодишњи Милош Давидовић је одличан ученик и дјечак који жуди за свештеничким позивом. Живи у Црнчи са глувонијемом мајком и дједом у тешким условима у трошној кући.

Related posts

Опрезно при спаљивању биљног отпада и корова

admin

Закували посавски котлић
на Козари и освојили награду

Derventski List

Васкршњи пост почиње сутра

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još