Друштво

Торбицама осваја модне сладокусце

Одувијек су ме привлачиле ствари у којима могу да изразим своју креативност, а и да ту креативност подијелим са другима, па сам одлучила да се окушам у изради торбица.

Казала је то Сара Убипариповић чије ручно рађене торбице брзо проналазе пут до модних сладокусаца, а квалитет и машта којом се служи, већ су јој обезбиједили пуне руке посла.

Убипариповићева каже да је јој је циљ да израду торбица брендира, што би дало додатни печат њеном раду.

– Срећна сам када радим нешто креативно. Никада нисам вољела „сувопарне“ послове гдје се мора поштовати много правила. С обзиром да сам незапослена, израда торбица била ми је хоби, али и вид зараде. Нисам ни претпостављала да ће за овако кратко вријеме моје торбице пронаћи пут до купаца – објашњава Убипариповићева додајући да израда торбица није претјерано захтјеван посао.

– У зависности од материјала које користим и тежине веза, али и самог изгледа, неке од њих могу да завршим и за десетак часова – казала је она истакавши да су јој жеље купаца на првом мјесту, те да настоји да испоштује све жеље и захтјеве.

Њене торбице настају комбинацијом различитих материјала и боја, а одишу елеганцијом и јединственим стилом.

– Користим разне материјале, вуницу, конац, мараме, цвјетиће на траци и трудим се да стално испробавам нешто ново и да сама израђујем накит и украсе који стављам на торбице – казала је Убипариповићева додавши да репроматеријал углавном поручује из Сарајева, а цијена торбица зависи од материјала, израде, те захтјева купаца.

Самоука

Како је Сара Убипариповић објаснила, за израду торбица није прошла никакву обуку.

– Што се тиче овог заната, самоука сам. Једном приликом сам видјела да постоји пластични оквир за торбице и одлучила сам да пробам да израдим и украсим торбицу. Направила сам једну и онда су почеле да се нижу поруџбине једна за другом – додала је она.

Related posts

Савјетима стручњака до
бољих резултата и овчарству

Derventski List

ДЕТЛОВЧАНИ УРЕДИЛИ ПРОСТОР ОКО ВОДОВОДА

admin

ЉУБИТЕЉИ МОТО – КРОСА ДОБИЈАЈУ СВОЈЕ УТОЧИШТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još