Култура

„Мозговерзум“ анализа људске душе

У Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ вечерас је промовисана збирка поезије под назибом „Мозговерзум“ Славише Савића, а коју је аутор окарактерисао као својеврсну анализу људске душе.
„Мозговерзум“ је подијељен на седам цјелина и то „Програм“, „Мистерија, „Рафинирана еротика“, „Фантазмосатира“, „Индиго“, „Арс Аматориа“ и „Апсолут“.

Аутор, који живи и ствара на Хавајима, на промоцији се придружио видео линком, а организатор промоције Андријана Петрић истакла је да се аутор у свакој својој пјесми на различит начин бави анализом људске душе.
– Ово је једна од најнеобичниних збирки, с обзиром да је посвећена сваком човјеку, а сваки човјек је пак један мали универзум. Необична је била и сама промоција, јер нам се аутор путем интернет платформе придружио рецитујући неколико пјесама – казала је Петковићева.
„Мозговерзум“ је преведен на руски и енглески језик и у питању је трећа ауторова збирка поезије. Завршен је и његов роман првијенац који ће ускоро угледати свјетло дана.

Related posts

Годишњи концерт ученика Музичке школе вечерас

admin

„СВАСТИКЕ“ ОТВОРИЛЕ ВЈЕЧНУ ТЕМУ МУШКО-ЖЕНСКИХ ОДНОСА

admin

ПРЕДСТАВА ЗА НАЈМЛАЂЕ „ПЕЂОЛИНО“ ДАНАС У ПОДНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još