ИЗДВОЈЕНОСпорт

Дервента домаћин посљедње етапе трке Београд – Бањалука

Домаћин старта посљедње етапе бициклистичке трке „Београд – Бањалука“ 17. априла биће Дервента, саопштили су организатори.

Традиционална, 16. по реду трка између Београда и Бањалуке кренуће 14. априла, а за сада је познато да ће бити вожене етапе од Обреновца до Бијељине, од Бијељине до Власенице и од Дервенте до Бањалуке.

Постоји могућност да буде одржана још једна етапа, јер има још градова који желе да угосте караван, а све ће бити познато до краја фебруара.

– Изузетно ми је драго што ће Дервента поново бити домаћин ове трке. Уз Београд, Бањалуку и Бијељину овај град је највише пута био саставни део трке, а градоначелник Милорад Симић је њен истински пријатељ. Званични уговор ћемо потписати у наредних двадесетак дана, али у овом случају није ни потребан, јер су ријеч и пружена рука јаче од било каквог папира – изјавио је директор трке Владимир Куваља.

(Танјуг)

Related posts

„БOСИЉКОВАЊЕ“ ПРАЗНИК КУЛТУРЕ И ОБИЧАЈА

admin

У ШКОЛСКЕ КЛУПЕ ПРВИ ПУТ СЈЕЛА 192 ПРВАЧИЋА

admin

Јавна окупљања до 100 људи, кафићи могу да раде до поноћи

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još