Друштво

Достојно представили своју школу и град

Ученици Основне школе „19. април“ учествовали су у телевизијском квизу Радио – телевизије Републике Српске „Научи се, човјече“ одмјеривши знање са вршњацима из Бихаћа, Билеће и Вишеграда, а ово искуство било им је и више него корисно.

Квиз су осмислили Ненад Окановић и Бојан Ивковић за ученике од шестог до деветог разреда и захтијева знање из свих области, као и познавање плеса и сналажење ученика у новим ситуацијама.

Дервенћани су се учешћем у квизу показали у најбољем свјетлу, остаривши одличне резултате у свим дисциплимана.

Својим плесним вјештинама Амина Хамзић и Марио Секулић освојили су максималан број бодова, а завидне резултате остварили и учесници спортских дисциплина Матеја Лугонић и Саша Дувњак, док су висок ниво општег знања показали ученици Ања Јевтић, Софија Тодоровић, Владимир Стојановић и капитен екипе Маја Орландо.

Директорица школе Елвира Миљић казала је да су се ђаци са снимања вратили под снажним утисцима и да су изузетно одушевљени искуством јер немају често прилику да се сусретну са таквим изазовима.

Свесрдну подршку такмичарима пружили другари из школских клупа, наставница Радица Ћук која их је водила на такмичење и комплетно руководство и особље школе, наглашавајући да су са поносом представили своју школу и свој град.

Емитовање

Иако датум и вријеме емитовања ове такмичарске емисије још увијек нису познати, основци са нестрпљењем ишчекују своје појављивање на телевизији.

Related posts

„Троловци“ радознало разгледали ватрогасну опрему

admin

Штрапаријада протекла без иједног инцидента

admin

Народни збор испред Старе цркве вечерас

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još