Спорт

Меч против „Славије“ за старт прољећног дијела првенства

Рукометаши „Дервенте“ предстојећег викенда настављају своју борбу у „Мтел“ Првој лиги Републике Српске, а на старту прољећног дијела првенства дочекују „Славију“ из Источног Сарајева.

Из дервентског прволигаша истичу да су задовољни одрађеним припремама, али и комплетирањем играчког кадра.

– Иза нас су јаке провјере у Србији, а одиграли смо и два сусрета са премијерлигашима, те једну утакмицу са екипом из наше лиге. Без обзира на резултате у тим утакмицама, задовољни само. Тражили смо своју игру, уигравали екипу за оно што нас чека у шампионату Српске. Одиграли смо и једну званичну утакмицу, гдје смо сплетом околности поражени у посљедњим секундама и то од „Козаре“ у Градишци  у оквиру Купа Републике Српске – наводе из клуба.

Екипа је од ове зиме играчки ојачана, а њен дио су  искусни Бранко Мишановић, Бени Шкрга, Станко Станковић и Данијел Божић.

Дервенћани поручују да су спремни за оно што их чека овог прољећа.

– Прво у низу финала, јесте утакмица са „Славијом“. Знамо шта нам је радити и вјерујемо у позитиван резултат на отварању другог дијела сезоне – истакли су из клуба.

Сусрет између „Дервенте“ и „Славије“ заказан је за недјељу у 17.30 часова у Спортском центру.

Related posts

Каратистима „Киме“
четири медаље

Derventski List

ПОБРАЛИ МЕДАЉЕ У ЗАГРЕБУ

admin

Каратистима „Киме“ 12 медаља

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još