Спорт

Рукометаши почели припреме

Рукометни клуб „Дервента“ почео је припреме за нову сезону у Првој лиги Републике Српске, а мјесто у горњем дијелу табеле настојаће да изборе уз неколико новитета у екипи.

На првој прозивци тренеру Милораду Бјелошевићу одазвало се неколико првотимаца уз подмладак, а комплетирање екипе очекује се послије повратка свих играча са годишњих одмора.

– Надам се да ћемо врло брзо бити комплетни како би обавили физички дио припрема. Послије тога прелазимо у дворну како би радили са лоптом, а очекују нас и пријатељске утакмице – рекао је Бјелошевић, изразивши задовољство што су се у екипу вратио крилни играч Давор Живанић и голман Милан Дринић.

Поред повратка овог двојца, од раније је познато да су екипу напустили Славиша Косановић, Станко Станковић, Данијел Божић и Бени Шкрга. Управа ради на ангажовању још два играча.

– Драго ми је да су се вратила два момка која су дјеца клуба. У наредним данма завршићемо договор са два играча, чија имена не бих још откривао, али могу потврдити да стижу два квалитетна и провјерена играча и сигурно је да ћемо опет бити екипа за респект – изјавио је предсједник Управног одбора клуба Славен Шмуља.

Окосницу екипе у наредној сезону уз капитена Звјездана Сибинчића, чиниће Горан Земуновић, Дражен Милинковић, Данијел Пејић, Бранко Мишановић и голман Гојко Топић, уз повратнике у екипу и новајлије, те неколико млађих играча.

Из клуба су казали, да постоји нада и могућност да дрес клуба поново обуче Горан Лукић, који се био опростио од активног играња рукомета.

Related posts

Данас завршница турнира у одбојци на пијеску

admin

Карате клубу пехар,
каратистима прегршт медаља

Derventski List

„Дервента Нектар Футсал“: Сениори ловили бодове

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još