Новости

ДЕМОС отворио
канцеларију у Дервенти

У Дервенти је синоћ отворена канцеларија Градског одбора ДЕМОС-a у присуству предсједника странке Недељка Чубриловића, посланика у Представничком дому Парламента БиХ Чедомира Стојановића, те шефа Повјереништва Градског одбора Јованке Божовић Миловановић и чланова странке.

Чубриловић је рекап да ће ова регија сигурно бити препознатљива по ДЕМОС-у, јер је ријеч о политичкој опцији која има перспективу на простору БиХ, а посебно на простору Републике Српске.

– Ријеч је о окупљању које би требало да произведе једну политичку опцију која ће бити значајна у Дервенти већ од слиједећих локалних избора. Наш циљ је да имамо једног одборника у Дервенти, а у Републици Српској да постигнемо резултат од укупно 100 одборника – рекао је Чубриловић подсјетивши да је ДЕМОС на протеклим општим изборима у БиХ освојио пет мандата у Народној скупштини Републике Српске, те један на нивоу БиХ.

-Према оцјенама многих били смо најреалнији и у својим процјенама колики нам је капацитет и шта можемо да реализујемо. Пред нама су локални избори. Треба да се приближимо сваком грађанину и покажемо ко смо и за шта се залажемо – поручио је Чубриловић.

Посланик ДЕМОС-а у Парламенту БиХ Чедомир Стојановић захвалио се свима који су дали допринос да ДЕМОС има свог посланика на нивоу БиХ.

– Знам кроз које потешкоће су прошли ови људи формирајући Градски одбор. Ова екипа је спремна да направи добар резултат и да буде незаобилазан политички фактор у Дервенти, али и шире – рекао је Стојановић.

Шеф Повјереништва ГО ДЕМОС Дервента Јованка Божовић Миловановић истакла је да ДЕМОС-у приступају добри и квалитетни људи који имају нешто да пруже грађанима и који се показују као тимски играчи, одани и вјерни ономе за шта се боре.

-Пред нама је тежак период , а ми само треба да радимо. Од данас званично почињемо рад на терену и очекујемо да остваримо циљ који смо зацртали за локалне изборе – нагласила је Јованка Божовић Миловановићева.

(ДЕМОС)

Related posts

Брига о борачкој популацији заједничка обавеза

admin

Наредба о радном
времену 1, 2. и 9. маја

Derventski List

Горњи Детлак памти
својих 36 страдалника

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još