Новости

ДЕМОС отворио
канцеларију у Дервенти

У Дервенти је синоћ отворена канцеларија Градског одбора ДЕМОС-a у присуству предсједника странке Недељка Чубриловића, посланика у Представничком дому Парламента БиХ Чедомира Стојановића, те шефа Повјереништва Градског одбора Јованке Божовић Миловановић и чланова странке.

Чубриловић је рекап да ће ова регија сигурно бити препознатљива по ДЕМОС-у, јер је ријеч о политичкој опцији која има перспективу на простору БиХ, а посебно на простору Републике Српске.

– Ријеч је о окупљању које би требало да произведе једну политичку опцију која ће бити значајна у Дервенти већ од слиједећих локалних избора. Наш циљ је да имамо једног одборника у Дервенти, а у Републици Српској да постигнемо резултат од укупно 100 одборника – рекао је Чубриловић подсјетивши да је ДЕМОС на протеклим општим изборима у БиХ освојио пет мандата у Народној скупштини Републике Српске, те један на нивоу БиХ.

-Према оцјенама многих били смо најреалнији и у својим процјенама колики нам је капацитет и шта можемо да реализујемо. Пред нама су локални избори. Треба да се приближимо сваком грађанину и покажемо ко смо и за шта се залажемо – поручио је Чубриловић.

Посланик ДЕМОС-а у Парламенту БиХ Чедомир Стојановић захвалио се свима који су дали допринос да ДЕМОС има свог посланика на нивоу БиХ.

– Знам кроз које потешкоће су прошли ови људи формирајући Градски одбор. Ова екипа је спремна да направи добар резултат и да буде незаобилазан политички фактор у Дервенти, али и шире – рекао је Стојановић.

Шеф Повјереништва ГО ДЕМОС Дервента Јованка Божовић Миловановић истакла је да ДЕМОС-у приступају добри и квалитетни људи који имају нешто да пруже грађанима и који се показују као тимски играчи, одани и вјерни ономе за шта се боре.

-Пред нама је тежак период , а ми само треба да радимо. Од данас званично почињемо рад на терену и очекујемо да остваримо циљ који смо зацртали за локалне изборе – нагласила је Јованка Божовић Миловановићева.

(ДЕМОС)

Related posts

Округли сто и изложба у част жртвама Чардака

admin

УКРИНА НАДОШЛА, СИТУАЦИЈА ПОД КОНТРОЛОМ

admin

Здравствене услуге ближе
социјално угроженим појединцима

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još