Eкономија

„Агропосавина“ организује подршку за производњу поврћа

Пољопривредна задруга „Агропосавина фарм“ и ове године организује кооперативну производњу краставца корнишона и паприке меринос, а за заинтересоване пољопривредне произвођаче обезбијеђен је комплетан пакет репроматеријала и опреме за производњу, стручна и друга подршка у производњи и сигуран откуп.

Из ове задруге истичу да нови пољопривредни произвођачи из Дервенте, који су заинтересовани за производњу краставца и паприке, а чији приход не прелази 500 марака по члану домаћинства, имају могућност суфинансирања репроматеријала за почетни стартап пакет путем ИФАД пројекта „РЦДП – програм развоја руралне конкурентности“ који је усмјерен на смањење сиромаштва на селу.

– Детељније информације заинтересовани пољопривредни произвођачи могу добити у задрузи сваким радним даном од осам до 14 часова или на број телефон 053/312-090 – саопштили су из „Агропосавине“.

Related posts

Представљени планови „Амике“

admin

ПЕЛЕТ ВРХУНСКОГ КВАЛИТЕТА ЗА ДОМАЋЕ И ИНОСТРАНО ТРЖИШТЕ

admin

Расписан позив за подстицај модернизације производње

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još