Eкономија

„Агропосавина“ организује подршку за производњу поврћа

Пољопривредна задруга „Агропосавина фарм“ и ове године организује кооперативну производњу краставца корнишона и паприке меринос, а за заинтересоване пољопривредне произвођаче обезбијеђен је комплетан пакет репроматеријала и опреме за производњу, стручна и друга подршка у производњи и сигуран откуп.

Из ове задруге истичу да нови пољопривредни произвођачи из Дервенте, који су заинтересовани за производњу краставца и паприке, а чији приход не прелази 500 марака по члану домаћинства, имају могућност суфинансирања репроматеријала за почетни стартап пакет путем ИФАД пројекта „РЦДП – програм развоја руралне конкурентности“ који је усмјерен на смањење сиромаштва на селу.

– Детељније информације заинтересовани пољопривредни произвођачи могу добити у задрузи сваким радним даном од осам до 14 часова или на број телефон 053/312-090 – саопштили су из „Агропосавине“.

Related posts

ПОВОЉНИ ПЛАЦЕВИ У НОВОМ НАСЕЉУ

admin

За шест фирми из Дервенте 228.000 КМ подстицаја

admin

ШАНСУ ЗА ПОСАО ДОБИЈА 2.200 ОСОБА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još