ДруштвоИЗДВОЈЕНО

АКЦИЈА ДАРИВАЊА КРВИ 9. ЈУЛА

Прва овогодишња акција добровољног даривања крви у Дервенти биће одржана 9. јула у Основној школи „Никола Тесла“ од 8.30 до 14 часова, најавили су из Општинске организације Црвеног крста.

Акција ће бити организована у складу са препорукама Завода за трансфузијску медицину Републике Српске, а заинтересовани даваоци мораће да испуне одређене услове.

– Добровољни даваоци треба обавезно да носе заштитну маску, те да одржавају физичку дистанцу од два метра, као и да понесу лични документ. Заинтересовани за учешће у овој акцији би требало да испуњавају услов да су здрави, да у посљедњих 28 дана нису путовали изван РС, али и да у истом периоду нису имали заразну болест и да немају системску заразну болест, те да нису били у контакту са болесном особом – навели су из Црвеног крста

За све добровољне даваоце, биће као и до сада, обезбијеђени поклони, а заинтересовани додатне информације могу да добити у сједишту Црвеног крста и на број телефона 053/333-086 од седам до 15 часова.

Related posts

Сребрна математичка
медаља за Огњена Којића

Derventski List

Нова Наредба о регулисању рада у Дервенти

admin

Школске дане украсили
слогом и активизмом

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još