Друштво

Радионице, предавања и посјете
испуњавају „Пројекат седмица“

Ученици и професори у Стручној и техничкој школи данас су у оквиру „Пројекта седмица“ наставили планиране активности које у први план стављају занимања и таленте ђака.

Ученици другог разреда израђивали су паное о теми екологије, док су ученици првог разреда, подијељени у четири екипе, укрстили знање из области физике, а ученици трећег разреда инсталирали су на 15 рачунара програмски језик Ц.

Нису изостале ни радионице, тако да су будући угоститељи савладавали технику резбарења воћа, а креативност је дошла до изражаја и код ученика који су се бавили декупаж техником и украшавањем одјеће. Ученици првог и четвртог разреда имали су прилику да посјете ергелу „Вучијак“ у Прњавору.

Такође, реализована је и математичка играоница, као и радионица израде биографије по европском формату, а ученици другог, трећег и четвртог разреда су имали предавање у Полицијској станици под називом „Пунољетан сам, шта сад“.

Поред бројних других активности, ученици су јуче посјетили и манастире „Липље“ и „Ступље“ заједно са вјероучитељем и професором историје.

Related posts

Дервенћани данас прикупљају помоћ за Слободана

admin

БАКЕ И ДЕКЕ ДРУЖИЛИ СЕ СА УНУЧИЋИМА У ВРТИЋУ

admin

У ПРОДУЖЕНОМ БОРАВКУ НАЈВИШЕ 15 УЧЕНИКА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još