Друштво

АМБИЦИЈЕ УСМЈЕРЕНЕ КА НАСТАВКУ ШКОЛОВАЊА

Предан рад и уложен труд донијели су гимназијалцу Денису Фејзи титулу ученика генерације Средњошколског центра „Михајло Пупин“, а своје амбиције усмјерио је на наставак школовања на Електротехничком факултету у Београду.

Фејза је и у основној школи заслужио „Вукову диплому“, а током школовања у гимназији истакнуо се и на такмичењима из више предмета.

– Учествовао сам на такмичења из енглеског и њемачког језика, математике, физике и информатике, са којих бих издвојио прво мјесто на регионалном такмичењу из енглеског језика, те четврто мјесто на републичкој смотри знања. Ове године постигао сам успјех и на регионалном такмичењу из математике заузевши друго мјесто – рекао је Фејза истакавши огромну подршку коју су он и његови школски другари имали од професора и директора школе.

–  Сматрам да смо имали одличну подршку од стране управе и директора школе, као и да би за сваки успјех требали захвалити и њима, поред породице и пријатеља,., Исто тако за сваки неуспјех кривца треба тражити у самом себи – рекао је Фејза који се већ припрема за наставак школовања.

– Планирам да упишем Електротехнички факултет и у том правцу градим каријеру. Гимназија коју сам похађао је права подлога за то – истакао је Фејза.

Слободно вријеме

Поред постизања одличних резултата у настави, Денис Фејза се активно бавио и спортом.

– Тренирао сам фудбал у „Текстилцу“ седам година, а откад сам престао, кондицију одржавам у теретани. Ипак, највећи комад времена проводим са пријатељима, а током школовања стекао сам много пријатеља и створио успомене које ћу памтити цијели живот – рекао је он.

Related posts

Усташки логор избјегао за длаку

admin

Корона утростручила потражњу за витаминима

admin

Едукације оснажују жене

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još