Друштво

Базар ОШ „19. април“ за маленог Михајла сутра

Подршка породици седамнаестомјесечног Михајла Радановића, који болује од спиналне мишићне атрофије, покренула је лавину хуманитарних активности, које су Дервенћани дочекали отворених срца.

Циљ је прикупљање новца за текуће трошкове које Михајлова породица има, куповину болничког кревета, комуникатора и стандера који ће дјечаку бити неопходни у скоријој будућности.

Први у низу хуманитарних базара које организују школе, удружења и спортски колективи, одржан је протекле седмице у вртићу „Трол“, а захваљујући прилозима суграђана акцијом „Дјеца Дервенте за Михајла“ прикупљено је више од 3.000 марака.

Прилику да помогну маленом дјечаку, Дервенћани имају и сутра на хуманитарном базару Основне школе „19. април“. Штандови са разним украсима, рукотворинама и другим предметима биће постављени на Тргу православља, испред „Корт маркета“ и „Retail парка“ од десет до 16 часова, док ће један штанд бити постављен на Сајмишту од девет до 11 часова.

Ово је само дио рукотворина и украса који ће бити понуђени на базару:

 

Related posts

Умјесто снова о одласку
изабрао живот и рад на селу

Derventski List

Осињски ђаци трећи у познавању
покрета Црвеног крста

Derventski List

УНА ИДЕ НА МАТЕМАТИЧКУ ОЛИМПИЈАДУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još