ИЗДВОЈЕНО

БЕЗ НОВИХ СЛУЧАЈЕВА КОРОНА ВИРУСА У ДЕРВЕНТИ

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња 24 часа, тестирана су 902 лабораторијска узорка, а вирус корона потврђен је код 383 особе у Српској.

Према мјесту пребивалишта, 97 особа је из Бањалуке, 64 из Бијељине, 57 из Требиња, 30 из Невесиња, 27 из Зворника, 15 из Српца, 14 из Билеће, 12 из Мркоњић Града, 11 из Приједора, девет из Угљевика, осам из Лакташа, седам из Кнежева, пет из Шипова, по четири из Прњавора и Челинца, по три из Братунца, Градишке, Котор Вароша и Хан Пијеска, двије из Власенице и по једна из Добоја, Козарске Дубице, Новог Града, Рибника и Теслића.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављено је 19 смртних случајева код којих је потврђено присуство новог вируса корона.

Ради се о 12 мушкараца и седам жена, средње и старије животне доби, из Бањалуке (четири особе) Модриче (двије особе), Билеће, Источног Новог Сарајева, Прњавора, Мркоњић Града, Рибника, Котор Вароши, Кнежева, Угљевика, Бијељине, Сокоца, Шамца, Добоја и Теслића.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 1.202, у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 463, а у општим болницама 739.

У Дервенти су се, закључно са 8. новембром, под надзором налазиле 263 особе.

Related posts

Дервента прославила Дан града, а Саборни храм крсну славу

admin

ДЕРВЕНЋАНИН СИНОЋ ПОГИНУО У САОБРАЋАЈКИ

admin

Чардак добио мјесто
за спорт и дружење

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još