ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Бројни малишани на тргу
дочекали дјечију нову годину

Бројни дервентски малишани данас су на Тргу ослобођења дочекали дјечију нову годину уз Дједа Мраза, „мото – мразеве“, пјесме, рецитације, плес и слаткише.

Програму који су у оквиру „Дервентских  зимских вечери“  организовали Туристичка организација и Народна библиотека „Бранко Радичевић“, уз подршку Градске управе, присуствовао је и градоначелник Милорад Симић са сарадницима, али и бројни суграђани.

Директорица Туристичке организације Биљана Теофиловић казала је да је претходно 11  „мото – мразева“ обишло вртиће „Трол“ и „Бамби“, средњошколски центар и Основну школу „19. април“.

– Дјецу смо обрадовали програмом и слаткишима, а уживали су и одрасли грађани. Вјерујем да је било забавно. „Мото – мразеви“ су се придружили обиљежавању дјечије нове године, а градоначелник их је угостуио у кабинету – казала је Теофиловићева.  

Програм на тргу чинили су чланови Драмског студија, малишани из „Трола“ и „Бамбија“, хор ОШ „Никола Тесла“, док су ђаци ОШ „19. април“ били дио базара.

Related posts

У ТОКУ ЗАМЈЕНА КРОВА НА СТРУЧНОЈ ШКОЛИ

admin

ЂАЦИМА УКАЗАНО НА ЗНАЧАЈ ЊЕГОВАЊА МАТЕРЊЕГ ЈЕЗИКА

admin

Бесплатна обука из области машинства за 30 кандидата

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još