ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ВЕЧЕ ПРОТКАНО НОТАМА УЗ „ВЕЈЗУ И ПРИЈАТЕЉЕ“

У оквиру ИМИЦ-ове шестодневне манифестације „Дервентско срце“ вечерас је у Центру за културу одржано музичко вече под називом „Вејза и пријатељи“.
Организатор програма је дервентски музичар Енвер Вејзовић, који је за ову прилику осмислио програм који је извео са својим гостима и пријатељима из Брчког, Шведске и родне Дервенте.

Вејзовић је истакао да је циљ да музичко вече загрије душе свих љубитеља пјесме, а наступио је и хор пензионера „Мозаик“.
– Веома сам поносан што ми је указана част да трећу годину заредом имам свој дан, односно музички дан. Такође сам поносан на сарадњу са хором „Мозаик“ са којим изводим двије пјесме, а вечерас наступа и пет мојих пријатеља. Припремили смо шаролик репертоар, врло примјерен овом времену, јер су све изабране пјесме нашле своје мјесто у срцима и душама свих нас – рекао је Вејзовић.
Осим Вејзе и хора, наступила је млада гитаристкиња Теа Станковић, Фехим и Златан Ћоралић из Брчког, те Еди Вејзовић који живи у Шведској.
ИМИЦ-ове награде „Дервентско срце“ биће додијељене у суботу, чиме се манифрстација и завршава.

 

Related posts

ЉЕКАРСКИ ПРЕГЛЕДИ БУДУЋИХ ПРВАЧИЋА ОД МАРТА

admin

Ненад Симић наставља да води „Вихор“

admin

ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОМОЋ ПОСЛОВНИМ СУБЈЕКТИМА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još