Друштво

Возачи, опрезно поред школе

Полицијска управа Добој упућује апел возачима моторних возила да буду максимално опрезни приликом вожње у близини школа и на путевима у насељеним мјестима који воде у правцу школа с обзиром да је од данас почело друго полугодиште школске 2021/2022. године, те да је на улицама повећано присуство већег броја дјеце.

Ради безбједног кретања ученика биће обезбјеђено и појачано присуство полиције у близини школских објеката и на путним правцима којима се исти крећу.

– Апелујемо на возаче да у близини школа управљају возилом са појачаним опрезом и максимално смањеном брзином, јер због могуће несмотрености, дјеца  могу  несвјесно угрозити своју и безбједност других учесника у саобраћају. Такође с обзиром на зимски период апелујемо на возаче да вожњу прилагоде тренутним условима на путевима и да на пут не крећу без зимске опреме – навели су из Полицијске управе Добој.

 

Related posts

Награђен „Кутак за рани раст
и развој“ у вртићу „Трол“

Derventski List

Поклони за чланове „Сунца“

admin

ПОДИЈЕЉЕНИ ПАКЕТИ ЗА СТАРИЈЕ ОСОБЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još