Друштво

„Врапчићи“ уљепшали
почетак школске године

Добро познати стихови, али и нове пјесме у извођењу дјечијег бањалучког хора „Врапчићи“ поводом почетка нове школске године одзвањали су данас Спортским центром.

Најмлађи Дервенћани су наступ радо виђеног хора испратили пјесмом и плесом, а диригент „Врапчића“ Бранислав Ђаковић казао је да хор и Дервенту повезује дугогодишње пријатељство.

– Концертом „Ау што је школа згодна“ жељели смо да са дјецом Дервенте кренемо у нову школску годину, да им буде радосна, распјевана и да уживају у доброј музици. Дервента је дугогодишњи пријатељ „Врапчића“ и посљедњих десет година Градска управа на челу са градоначелником Милорадом Симићем, као и Спортска дворана, пружају нам срдачно гостопримство – казао је Ђаковић додавши да хор ове године обиљежава три деценије постојања.

– Ове године обиљежавамо 30 година постојања тако да смо снимили много пјесама, које се надамо да ћемо имати прилику да подијелимо и са нашом дервентском публиком  – рекао је он захваливши свима који су увеличали концерт добрим расположењем.

У концерту „Врапчића“ уживала је и седмогодишња Аница Стојичић.

– Волим да слушам „Врапчиће“ и а на концерту сам пјевала и плесала уз њих – казала је Аница.

Концерт „Врапчића“ и овог пута одржан је под покровитељством града Дервента.

Related posts

БОСАНСКИ ЛУЖАНИ: ВЛАДИКА ОСВЕШТАВА ЖИВОПИС

admin

ОШ „Никола Тесла“ приредила
пријем за 99 првачића

Derventski List

У ОШ „19. април“ почело евидентирање будућих првачића

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još