Новости

Градиво лакше уз
нову рачунарску опрему

Стручна и техничка школа, захваљујући Омладинској банци и компанији „МБ Моторс“, опремила је кабинет практичне наставе са десет рачунара и пратеће опреме, чиме је ђацима омогућена квалитетнија настава и лакше усвајање градива.

Кабинет је опремљен захваљујући пројекту „Недостатак опреме за кабинет практичне наставе“ који су код Омладинске банке у Дервенти кандидовали прошлогодишњи матуранти пословно – правних техничара Сузана Пријевић, Викторија Башић и Јована Ђекић.

– Ова иницијатива је имала за циљ пружање подршке школи и око 140 ученика који сваке године користе ту опрему. Пројекат је реализован захваљујући средствима Омладинске банке и то у висини од 1.620 КМ и дервентске фирме „МБ Моторс“ која је обезбиједила 3.000 КМ – навели су из школе.

Директорица Бранка Јовић захвалила је за подршку додавши да је на овај начин ријешен проблем недостатка опреме за кабинет практичне наставе.

Позив

Нову шансу за подршку својим идејама и микро – бизнисима млади из Дервенте имају кроз први јавни позив Омладинске банке у овој години, а који је отворен до 15. фебруара. Идеје и пројекте младих од 17 до 35 година, Омладинска банка ће у овој години подржати у укупном износу од 14.400 КМ, док је за бизнис идеје за 2024. годину резервисано 4.000 марака.

Related posts

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА СТИПЕНДИСТА ИДУЋЕ СЕДМИЦЕ

admin

Зоран Лазић нови предсједник
Основног суда у Дервенти

Derventski List

КРЕЋЕ ИЗГРАДЊА САВРЕМЕНОГ ВАТРОГАСНОГ ДОМА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još