ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ДАМАМА НА ПОКЛОН МЕЛОДИЈЕ И СТИХОВИ

Интернационални мултирелигијски и интеркултурални центар „Заједно“ Дервента организовао је вечерас у Центру за културу традиционалну манифестацију „Теби, звијездо сјајна“ поводом Међународног дана жена, а пригодни стихови и мелодије били су довољни да веома угодно културно вече.

Вања Којић Ружичић, чланица Српског културно – умјетничког друштва „Дервента“ казала је да се програм, који је поклон свим дамама, припрема од срца.
-Већ неколико година сам и водитељ и учесник програма и помажем при самој организацији. Ово је наш поклон свим дамама јер ово радимо искључиво срцем – казала је она.
Организатори манифестације су за ову прилику спојили неспојиво, јер су свој наступ и ове године имали хор „Мозаик“ али и рок бенд „Тешки артизам“. Људи различитих интересовања и различитих животних доби на једном мјесту, дамама у част.
-Сама манифестација је одраз различитости и нама је била част да се на овај начин представимо дервентској публици – казали су чланови рок бенда „Тешки артизам“.
Први човјек хора „Мозаик“ Иван Гавран је казао да се ради о омажу женама.

– Све што радимо је због жена. Увијек је све због жена. Оне су основа овог друштва – додао је Гавран.
Своје наступе су вечерас имали и Вера Ратковац, Евита Бојковац, Енвер Вејзовић и Јасмина Радановић.

Related posts

Нема поскупљења струје до Нове године

admin

ДРУЖЕЊЕМ УКАЗАЛИ НА ЗНАЧАЈ ОБИЉЕЖАВАЊА ДАНА РЕПУБЛИКЕ

admin

Ватрогасци се данас борили са седам пожара

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Које теме бисте вољели да буду заступљеније у Дервентском листу:

Хвала што сте гласали!