ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ДАМЕ ЗА 8. МАРТ ОЧЕКУЈЕ ДОБАР ПРОВОД

Међународни дан жена прилика је за излазак и дружење, како за жене, тако и за њихове јаче половине, а дервентски угоститељи потрудили су се да осмисле богату осмомартовску понуду за свачији џеп.

У зависности да ли сте љубитељ вечере у свечанијој атмосфери, музике „уживо“ или ноћних клубова, у нашем граду засигурно можете да пронађете мјесто на којем ћете се уз добро друштво, храну и пиће провеселити за 8. март.

Све оне који се одлуче да овај празник прославе у хотелу „Бисер“, забављаће „Калипсо бенд“, а резервација која укључује вечеру кошта 25 марака.

– Друга понуда је вечера уз неограничену конзумацију пића, а резервација за ову варијанту кошта 35 КМ. Гостима ће бити понуђене три врсте менија – казали су у „Бисеру“.

Прослава Међународног дана жена организована је и у свадбеном салону „Марко Поло“, гдје ће по цијени од 40 КМ гостима на располагању богат шведски сто, те велик избор алкохолних и безалкохолних пића. Забаву ће употпунити оркестар „Трећа смјена“, а у цијену резервације укључена је и томбола, у којој учествују сви гости.

Иако је улаз слободан, добра забава неће изостати ни у пријатном амбијенту ресторана „Еден“, гдје ће госте забављати „ДД бенд“. Уколико се ради о већем друштву, у „Едену“ су рекли да је потребно резервисати мјеста. Добар провод загарантован је и у мултимедијалном салону „Премиум“, гдје ће у суботу, 9. марта, наступити Јован Перишић. У резервацију, која кошта 50 марака, укључена је вечера и неограничена конзумација пића. До сада је у овом салону резервисано око 400 мјеста, а мјеста има за још 200 гостију.

У мотелу „Бабино Брдо“ госте ће за 8. март забављати бенд „Свилен конац“.

Иако још није одучила у којем локалу ће прославити 8. март, Дервенћанка Маја В. каже да је понуда заиста прилагођена различитим афинитетима и материјалним могућностима.

– Ипак, за мене је пресудно друштво са којим ћу обиљежити овај дан. Вјероватно ћемо изабрати неку варијанту са музиком и вечером – казала је она.

Related posts

ДЕРВЕНТА ПОСТАЈЕ ГРАД

admin

УЗ ПРИРЕДБЕ ОТИШЛИ НА РАСПУСТ

admin

Испред „Корта“ данас базар за Михајла

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još