Хроника

Дервенћанка са туђег рачуна подигла 1.000 КМ

Дервенћанка И.Б. која је тренутно запослена у Добоју идентификована је као особа која је послије проналаска изгубљеног новчаника у Добоју, са рачуна Ј.Р. из Станара, на банкомату подигла 1.000 марака.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој, над Дервенћанком је извршена криминалистичка обрада и против ње ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима „утаја“ и „крађа“.

  • Полицијска управа Добој  се захваљује грађанима за сарадњу приликом  проналаска овог лица, и то истог дана послије објављене фотографије у средствима јавног информисања. За ово лице постоји основ сумње да је  31. јула ове године, у Улици Цара Душана у Добоју, пронашло новчаник у којем се, поред осталог, налазила банковна картица на име оштећеног и пин код картице, након чега је истог дана користећи банковну картицу, са рачуна подигнут износ од 1.000 КМ – навели су из ове управе.

Related posts

ЗА ДВА ДАНА „ПАЛО“ 80 ВОЗАЧА ЗБОГ ДРОГЕ И АЛКОХОЛА

admin

МИГРАНТИ ОПЉАЧКАЛИ ПУТНИКЕ, ПА ЗАУСТАВИЛИ ВОЗ

admin

ПИЈАНИ ШИПОВЉАНИН „ДИВЉАО“ У КАФИЋУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još