ИЗДВОЈЕНОНовости

ДРУЖИЛИ СЕ БИВШИ РАДНИЦИ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ

Начелник општине Милорад Симић данас је у Центру за културу уприличио пријем за пензионере општинске административне службе, са којима је традиционално размијенио празничне честитке.

– Свим бившим радницима Општинске управе желим да се виђају још дуго и ја заједно са њима, јер сам у генерацији пензионера. Настојимо да одржимо традицију, односно, да дружење уприличимо два пута годишње – казао је Симић додавши да је овај сусрет прилика да овим бившим радницима стисне руку и захвали за све што су урадили.

– Они су кроз свој радни вијек, сво своје знање, умијеће и поштење, у једном мало уређенијем систему, чинили да Дервента буде управо оно што је била. Велики број њих је, такође, дао свој печат и у поратном периоду – рекао је Симић који је пензионерима уручио поклон од по 200 КМ.

Захвалност локалној управи, на челу са начелником Симићем, изразила је Даринка Марић, која је 40 година провела радећи у административној служби општине Дервента.

– У пензији сам двије године и могу да кажем да лијепо проводим пензионерске дане. Ово дружење нам много значи, јер то је јединствена прилика да се сви састанемо, поразговарамо о пензионерским данима, који, као и све остало у животу, имају своју драж – истакла је Марићева.

Пензионер, који је десет година провео у овој служби, Новак Новић казао је да се радује сусретима са својим драгим пријатељима и колегама, који се, како каже, сада заслужено одмарају.

– Драго ми је што се традиција нашег окупљања наставља. Трећа година је од када сам у пензији и уживам у кругу своје породице, а посебну радост ми представља троје унучади – рекао је Новић.

Related posts

ДРУЖЕЊЕМ УКАЗАЛИ НА ЗНАЧАЈ ОБИЉЕЖАВАЊА ДАНА РЕПУБЛИКЕ

admin

Освештање крстова за
храм и звоник у недјељу

Derventski List

Дијелови Доњих Церана
данас без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još