ИЗДВОЈЕНОНовости

ДРУЖИЛИ СЕ БИВШИ РАДНИЦИ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ

Начелник општине Милорад Симић данас је у Центру за културу уприличио пријем за пензионере општинске административне службе, са којима је традиционално размијенио празничне честитке.

– Свим бившим радницима Општинске управе желим да се виђају још дуго и ја заједно са њима, јер сам у генерацији пензионера. Настојимо да одржимо традицију, односно, да дружење уприличимо два пута годишње – казао је Симић додавши да је овај сусрет прилика да овим бившим радницима стисне руку и захвали за све што су урадили.

– Они су кроз свој радни вијек, сво своје знање, умијеће и поштење, у једном мало уређенијем систему, чинили да Дервента буде управо оно што је била. Велики број њих је, такође, дао свој печат и у поратном периоду – рекао је Симић који је пензионерима уручио поклон од по 200 КМ.

Захвалност локалној управи, на челу са начелником Симићем, изразила је Даринка Марић, која је 40 година провела радећи у административној служби општине Дервента.

– У пензији сам двије године и могу да кажем да лијепо проводим пензионерске дане. Ово дружење нам много значи, јер то је јединствена прилика да се сви састанемо, поразговарамо о пензионерским данима, који, као и све остало у животу, имају своју драж – истакла је Марићева.

Пензионер, који је десет година провео у овој служби, Новак Новић казао је да се радује сусретима са својим драгим пријатељима и колегама, који се, како каже, сада заслужено одмарају.

– Драго ми је што се традиција нашег окупљања наставља. Трећа година је од када сам у пензији и уживам у кругу своје породице, а посебну радост ми представља троје унучади – рекао је Новић.

Related posts

„Трол“ отвара врата за предшколце

admin

„Просвјета“ бира најљепше рукописе ћириличног писма

admin

Распоређено више од
два милиона КМ суфицита

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još