Новости

Животи уграђени у
темеље РС светиња

Животи 14 бораца из Мишковаца који су уграђени у темеље Републике Српске светиња су, јер без њихове жртве слобода не би била наша стварност.

Поручено је то данас у Мишковцима приликом помена припадницима Војске Републике Српске који су погинули у Одбрамбено – отаџбинском рату.

Они који су отаџбини завјештали животе заслужују да их вјечно помињемо, казао је Слободан Цвијановић из Мјесне борачке организације.

– Они не смију бити заборављени, јер ако заборавимо њих, одустајемо од себе и престајемо да постојимо – истакао је Цвијановић.

Послије парастоса испред спомен – обиљежја, вијенце и свијеће погинулим прислужили су чланови њихових породица, шеф Одсјека за борачко – инвалидску заштиту Градске управе Станиша Микеревић, предсједник и потпредсједник Скупштине града Бојан Радановић и Дарко Бећаревић, делегације Градске борачке организације, Мјесне заједнице Мишковци, те СНСД-а, СДС-а, ДНС-а, НДП-а и Народног фронта.

Related posts

Дервенћани на тргу дочекали православну Нову годину

admin

СТАРОЈ ЦРКВИ УДАХНУТ НОВИ ЖИВОТ (ФОТО)

admin

Почиње изградња кружне раскрснице код пумпе „Нада“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još