Новости

Животи уграђени у
темеље РС светиња

Животи 14 бораца из Мишковаца који су уграђени у темеље Републике Српске светиња су, јер без њихове жртве слобода не би била наша стварност.

Поручено је то данас у Мишковцима приликом помена припадницима Војске Републике Српске који су погинули у Одбрамбено – отаџбинском рату.

Они који су отаџбини завјештали животе заслужују да их вјечно помињемо, казао је Слободан Цвијановић из Мјесне борачке организације.

– Они не смију бити заборављени, јер ако заборавимо њих, одустајемо од себе и престајемо да постојимо – истакао је Цвијановић.

Послије парастоса испред спомен – обиљежја, вијенце и свијеће погинулим прислужили су чланови њихових породица, шеф Одсјека за борачко – инвалидску заштиту Градске управе Станиша Микеревић, предсједник и потпредсједник Скупштине града Бојан Радановић и Дарко Бећаревић, делегације Градске борачке организације, Мјесне заједнице Мишковци, те СНСД-а, СДС-а, ДНС-а, НДП-а и Народног фронта.

Related posts

Зоран Лазић нови предсједник
Основног суда у Дервенти

Derventski List

Наставак засједања Скупштине 4. априла

admin

Пријаве пројеката и
микробизниса до 15. фебруара

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još