Друштво

ЗАПЛАВЉЕНО 38 ОБЈЕКАТА, ОБАВЉЕНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА

У изливању Укрине 14. и 15. маја заплављено је 38 објеката на подручју општине, а у складу са наредбом начелника општине Милорада Симића о мјерама санације терена на поплављеном подручју, у петак и суботу обављена је дезинфекција на заплављеном подручју.

Тај посао обавиле су стручне екипе Хигијенско -епидемиолошке службе Дома здравља Дервента, ради осигурања здравља људи и домаћих животиња, а мјерама санације обухваћена су домаћинства са припадајућим стамбеним, економским и помоћним објектима, дворишта, као имовина пословних субјеката.

– У Дубичкој улици, у насељу Јасенке, заплављено је 13 стамбених објеката, на десној страни Улице Светог Саве у дијелу од кружног тока до Бабиног брда заплављено је шест стамбених објеката, у Сервисно -комуналном центру пет стамбених објеката, а на почетку Улице Цара Душана заплављена су два стамбена објекта. У насељу Луг, у засеоку Ћебеџије, заплављена су два стамбена објекта, у Лужанима три, док су у Доњем Детлаку код дрвеног моста на Укрини, заплављене су викендице, а те два таква објекта код Рапћанског моста. Код раскршћа Рашчићи – Беглуци заплављен је један стамбени објекати, а у Улици Алексе Шантића заплављен је један стамбено-пословни објекат – навели су надлежни.

Related posts

ТРИВИЋ: НЕЋЕ БИТИ ТЕСТИРАЊА УЧЕНИКА

admin

ВИШЕ НАСЕЉА ДАНАС БЕЗ СТРУЈЕ

admin

Испуњење дугогодишње
жеље неописив осјећај

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još