Друштво

За базен не жале и неколико стотина марака

Како би лакше пребродили љетње врелине, Дервенћани су протеклих дана махом пазарили монтажне базене, а највећа потражња влада за дјечијим базенима свих димензија, док они дубљег џепа не жале неколико стотина марака за расхлађење у свом дворишту.

У већини дервентских продавница понуда базена је разноврсна, а димензије углавном диктирају и цијену. Према ријечима продаваца први контингент базена распродат је, а најтраженији су били дјечији базени који се лако пуне и празне, а чије се цијене крећу од пет до 30 марака.

Суграђани са дубљим џепом и већом жељом за правим љетњим угођајем у својим двориштима и баштама, траже веће базене са свом пратећом опремом.

– Примјетна је већа потражња за базенима у односу на протекле године – кажу у једном дервентском тржном центру гдје су овог љета продавали и велике базене пречника и до три метра, који коштају од 200 марака па навише.

Да је базен спас за дјецу потврдили су и Брковићи који у дворишту имају чак два и то један за млађу дјевојчицу, а други, већи за старијег сина.

– За дјевојчицу смо купили најмањи, лако га је одржавати и преносити у хладовину, док је дјечак мало старији и за њега смо купили мало већи базен још лани и ове године је у добром стању, а коштао је 60 марака – казали су Брковићи додајући да је овај вид расхлађења веома користан за породице са дјецом.

Онлајн куповина

Много већи избор базена у односу на малопродајне објекте у Дервенти, доступан је у онлајн шоповима и продавницама, с обзиром да је уз ове базене у понуди и богата опрема, попут пумпи, пречистача, тобогана и сличног.

Related posts

Равноправност полова у
фокусу дводневне радионице

Derventski List

До петка хладно уз снијег

admin

Пристижу донације за
изградњу куће Славиши Малићу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još