Новости

Идеално мјесто за
незаборавне успомене

Туристичка организација побринула се да свим Дервенћанима, али и посјетиоцима, омогући уживање у празничном руху идеалном за фотографисање.

Овај кутак уз украшену јелку и клупицу налази се на Тргу ослобођења, поред фонтане, а најкреативније фотографије настале на овом мјесту могу да буду и награђене.

Из Туристичке организације града казали су да награђују најљепшу фотографију која је настала у оквиру „Дервентских  зимских вечери“, и у дане празника све до 15. јануара.

– Позивамо све креативце да направе фотографије поред јелке, забиљеже свој тренутак за који мисле да је посебан,  јер ће Туристичка организација објавити конкурс за избор најљепших и најкреативнијих  фотографија, чије ауторе ћемо наградити – навели су из Туристичке организације уз напомену да ће услови учешћа и слања фотографија бити објављени на њиховој „фејсбук“ страници, на којој ће објавити и побједника.  

Related posts

Свака новорођена беба непроцјењиво богатство Дервенте

Derventski List

Расписана јавна набавка за
реконструкцију објекта ОШ „Никола Тесла“

Derventski List

МАСКЕ ВИШЕ НИСУ ОБАВЕЗНЕ НА ОТВОРЕНОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još