Новости

Идеално мјесто за
незаборавне успомене

Туристичка организација побринула се да свим Дервенћанима, али и посјетиоцима, омогући уживање у празничном руху идеалном за фотографисање.

Овај кутак уз украшену јелку и клупицу налази се на Тргу ослобођења, поред фонтане, а најкреативније фотографије настале на овом мјесту могу да буду и награђене.

Из Туристичке организације града казали су да награђују најљепшу фотографију која је настала у оквиру „Дервентских  зимских вечери“, и у дане празника све до 15. јануара.

– Позивамо све креативце да направе фотографије поред јелке, забиљеже свој тренутак за који мисле да је посебан,  јер ће Туристичка организација објавити конкурс за избор најљепших и најкреативнијих  фотографија, чије ауторе ћемо наградити – навели су из Туристичке организације уз напомену да ће услови учешћа и слања фотографија бити објављени на њиховој „фејсбук“ страници, на којој ће објавити и побједника.  

Related posts

ОБЈАВЉЕНИ КОНКУРСИ ЗА УПИС У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

admin

УРЕЂЕНА ГРОБЉА И ШИРЕЊЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ ПРИОРИТЕТИ

admin

ПРОНАДЈЕН НЕСТАЛИ ДЈЕЧАК

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još