ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Између двије славе имали 164 успјешне интервенције

Професионална ватрогасно – спасилачка јединица све своје напоре и даље ће улагати у јачање капацитета за што ефикасније интервенције у циљу максималне заштите грађана.

Истакнуто је то током данашњег обиљежавања крсне славе ове јединице, Светог пророка Илије, а како је истакао сам старјешина Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Славен Пијетловић, успјешан рад великим дијелом заснован је на доброј сарадњи са Градском управом.

– Између двије славе имали смо 164 интервенције, па и данас на сам дан славе интервенисали смо у Турским Лужанима. Све наше интервенције, што посебно радује, су успјешно извршене – рекао Пијетловић захваливши се припадницима јединице за одговорно, ефикасно и брзо одговарање свим изазовима.

– Ни то не би било могуће без подршке локалне заједнице кроз јачање развојних компоненти и финансијско опремање јединице – казао је Пијетловић.

Осим припадника Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице, обиљежавању крсне славе присуствовали су и представници јавног живота Дервенте, представник Полицијске станице Дервента и градоначелник Милорад Симић који је похвалио рад јединице.

– Имате добар тим људи који предано и добро ради у циљу заштите имовине и грађана, који су у свако вријеме и у свакој прилици спремни бити на услузи – рекао је Симић.

Related posts

Вјера и породицa стубови Васкрса

admin

Аудиција за „Ритам Европе“
шанса за талентоване Дервенћане

Derventski List

Осињска школа славила
успјехе својих ђака

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još