Хроника

Исценирали саобраћајну незгоду да би добили новац од осигурања

Полицијска управа Добој поднијела је јуче Окружном јавном тужилаштву Добој извјештај о извршеном кривичном дјелу против Б.М. из Дервенте због основа сумње да је извршило кривично дјело „превара у осигурању“ и против Д.С. такође из Дервенте, збога помагању у наведеном кривичном дјелу.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој, за пријављена лица постоји основ сумње да су у ноћи између 25. и 26. фебруара ове године на магистралном путу Србац – Дервента, у Босанском Дубочцз, по претходном договору фингирали саобраћајну незгоду.

– Ова лица се сумњиће да су исценирали незгоду користећи већ раније оштећени путнички аутомобил марке „Пежо 308”  којим је упарављало лице иницијала Б.М. и аутомобил „Цитрен” којим је управљало лице Д.С. Наведену саобраћајну незгоду су пријавила надлежној Полицијској станици у Дервенти, чији полицијски службеници су изашли на лице мјеста и извршили увиђај те сачинили потребну документацију – навели су из управе додајући да је послије тога Б.М. прикупило потребну документацију и пријавило штету једном осигуравајућем друштву за коју му је исплаћено 10.751 КМ, чиме су оштетили наведено осигуравајуће друштво.

 

Related posts

Горјела приколица са живином

admin

Током рације пронађен пакетић са кокаином

admin

РАЗБИЛИ ПРОЗОР НА КАФИЋУ И ПОКУПИЛИ НОВАЦ ИЗ АПАРАТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još