Хроника

Исценирали саобраћајну незгоду да би добили новац од осигурања

Полицијска управа Добој поднијела је јуче Окружном јавном тужилаштву Добој извјештај о извршеном кривичном дјелу против Б.М. из Дервенте због основа сумње да је извршило кривично дјело „превара у осигурању“ и против Д.С. такође из Дервенте, збога помагању у наведеном кривичном дјелу.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој, за пријављена лица постоји основ сумње да су у ноћи између 25. и 26. фебруара ове године на магистралном путу Србац – Дервента, у Босанском Дубочцз, по претходном договору фингирали саобраћајну незгоду.

– Ова лица се сумњиће да су исценирали незгоду користећи већ раније оштећени путнички аутомобил марке „Пежо 308”  којим је упарављало лице иницијала Б.М. и аутомобил „Цитрен” којим је управљало лице Д.С. Наведену саобраћајну незгоду су пријавила надлежној Полицијској станици у Дервенти, чији полицијски службеници су изашли на лице мјеста и извршили увиђај те сачинили потребну документацију – навели су из управе додајући да је послије тога Б.М. прикупило потребну документацију и пријавило штету једном осигуравајућем друштву за коју му је исплаћено 10.751 КМ, чиме су оштетили наведено осигуравајуће друштво.

 

Related posts

РАДНИК ПАО СА СКЕЛЕ

admin

У току потрага за несталим Драженом Пилиповићем

admin

Изгориo кров куће

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još