Друштво

КАМП ЦРВЕНОГ КРСТА ЗНАЧАЈНО ИСКУСТВО

Вријеме проведено у Кампу за омладину Црвеног крста од 1. до 10. јула Дервенћанка Кристина Михић, ученица другог разреда СШЦ „Михајло Пупин“, памтиће, како каже, по дружењу и новим пријатељствима, али и по стеченом знању.

Камп, који је одржан у Ријечанима Горњим код Модриче, ове године је окупио 47 учесника из читаве РС. Учесници су прошли кроз неколико курсева и то дисеминација кроз промоцију хуманих вриједности, прва помоћ, реалистички приказ повреда стања и обољења, те репродуктивно здравље и болести зависности.

– Ја сам била у групи за репродуктивно здравље и болести зависност. Курсеве смо имали сваки дан по шест часова, а увече смо уз разне игре заједно проводили вријеме. Највише сам уживала у дружењу, јер смо се сви дружили заједно, нико није био издвојен. Заиста сам се лијепо провела, с тим да су и услови били фантастични, а храна и смјештај одлични – казала је Михићева.

Додала је да је стекла пуно нових знања, која ће јој бити од велике користи у будућности. Михићева  је прије четири године учествовала у Љетњој школи подмлатка ЦК, гдје је стекла много другара, које сада поново видјела.

Related posts

Приредбом и базаром обиљежен Дан школе (Фото)

admin

ВАТРОГАСЦИ И МЈЕШТАНИ ОДБРАНИЛИ ШУМУ ОД ВАТРЕ

admin

Божићном акцијом суграђанима
уљепшавају празнике

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još