Друштво

КАМП ЦРВЕНОГ КРСТА ЗНАЧАЈНО ИСКУСТВО

Вријеме проведено у Кампу за омладину Црвеног крста од 1. до 10. јула Дервенћанка Кристина Михић, ученица другог разреда СШЦ „Михајло Пупин“, памтиће, како каже, по дружењу и новим пријатељствима, али и по стеченом знању.

Камп, који је одржан у Ријечанима Горњим код Модриче, ове године је окупио 47 учесника из читаве РС. Учесници су прошли кроз неколико курсева и то дисеминација кроз промоцију хуманих вриједности, прва помоћ, реалистички приказ повреда стања и обољења, те репродуктивно здравље и болести зависности.

– Ја сам била у групи за репродуктивно здравље и болести зависност. Курсеве смо имали сваки дан по шест часова, а увече смо уз разне игре заједно проводили вријеме. Највише сам уживала у дружењу, јер смо се сви дружили заједно, нико није био издвојен. Заиста сам се лијепо провела, с тим да су и услови били фантастични, а храна и смјештај одлични – казала је Михићева.

Додала је да је стекла пуно нових знања, која ће јој бити од велике користи у будућности. Михићева  је прије четири године учествовала у Љетњој школи подмлатка ЦК, гдје је стекла много другара, које сада поново видјела.

Related posts

ЂАКЕ ЕДУКОВАЛИ О ОЧУВАЊУ ОКОЛИНЕ

admin

„АДИКО БАНКА“ ДОНИРАЛА „СУНЦУ“ ПЕТ ГПС САТОВА

admin

ПОМОЋ НИЈЕ ЗАКАЗАЛА НИ ТОКОМ ПАНДЕМИЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još