Спорт

КАРАТИСТИ ИЗ МОДРИЧЕ ДОНИЈЕЛИ ПРЕГРШТ МЕДАЉА

Чланови карате клуба „Дервента“ на Отвореном купу клубова Модрича протекле недјеље, у јакој конкуренцији међу 150 такмичара из 11 клубова из Србије, ФБиХ и Републике Српске, окитили су се медаљама.

У појединачним катама најсјајнију медаљу освојили су Анђела Вујичић, Владимир Михајловић, Слободанка Секулић и Сергеј Николић, док су се за сребро изборили Андреја Маркуљевић, Јелена Бабић, Анђела Вујичић и Слободанка Секулић. Са бронзом су се са такмичења вратили Драгана Бабић, Давид Панзаловић, Давид Дринић, Жељана Рабљеновић, Лана Милинковић и Милка Репија.

У категорији екипних ката, злато је освојио тим који су чинили Слободанка Репија, Жељана Рабљеновић и Владимир Михајловић, а други побједнички тим чинили су Анђела Вујичић, Давид Дринић и Владимир Михајловић. Сребро је изборио тим са Драганом Бабић, Давидом Дринићем и Ланом Милинковић.

Такмичење је одржано без присуства публике, уз присуство највише 50 такмичара по групи и уз поштивање свих мјера које су наложене од стране Института за јавно здравство РС.

Related posts

Милојевићу признање Славонске лиге

admin

Теофиловић наступа на „Купу нација“

admin

Много промјена у екипи

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još